Helvetia 

0
Dodajte izdelke za samo 40 € in imeli boste BREZPLAŘČNO dostavo!

Naj >>

Priprave

Darilni paket CanaXantin, ZAVRTITE ČAS NAZAJ!
Prehransko dopolnilo


Enkratno naročilo

Vsebina (kosov)Cena/PaketPrivarčujte
1. 24.99 €   15.00 €
    0,42 €/kapsula

Strošek dostave je 3,99 €, za naročila od 40 € BREZPLAČEN!


Darilni paket CanaXantin

ZAVRTITE ČAS NAZAJ!

 • Ugoden paket za 60 kapsul CanaXantin. Olje deviškega konoplje, obogateno z vitamini A, D in edinstvenim kompleksom antioksidantov (astaksantin, olje kurkume in vitamin E), ki ščitijo celice pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali in upočasnijo staranje. Konopljino olje vsebuje uravnoteženo kombinacijo omega-3, -6 in -9 nenasičene maščobne kisline, ki ugodno vplivajo na celoten organizem:

  • Prispeva k zdravju srca in ožilja!
  • Podpira imunost!
  • Pozitivno vpliva na sklepe, mišice in kožo!

  Priporočen dnevni odmerek:  1 - 2 kapsuli
  Vsebina: 60 kapsul
  Redna cena: 39.99 €

  Idealno za vse, ki:

  • se morajo revitalizirati in "pomladiti"
  • si želijo celovito podpirati svoje zdravje
  • jih zanima ohranjanje dobre forme in kondicije
  • se počutijo utrujeno
  • morajo skrbeti za imunski sistem
  • želijo skrbeti za srce in ožilje, oči, sklepe, kosti, mišice, kožo, jetra,…

   

 • Deviško konopljino olje – pridobljeno s hladnim stiskanjem konopljinih semen, ima zeleno barvo ter ima prijeten okus in aromo po lešnikih. Vsebuje Omega-3, -6 in -9 nenasičene maščobne kisline, vitamine (še posebej vitamin A, D in E), minerale ( kalcij, magnezij, železo, kalij), beljakovine, encime in fitosterole. Ne vsebuje psihotropnih snovi THC. Vsebnost omega-6 in omega-3 nenasičenih maščobnih kislin je v razmerju 3:1, ki velja za optimalno pri ljudeh. Konopljino olje prispeva k zdravju srca in srčno-žilnega sistema, ugodno vpliva na raven holesterola in glukoze v krvi. Podpira imuniteto, prispeva k zdravju sklepov in mišice, pozitivno vpliva na kožo.

   

  Astaksantin - je naravni karotenoid z intenzivno oranžno-rdečo barvo, ki se pojavlja predvsem v algah, pa tudi v mesu nekaterih živali, ki te alge uživajo v velikih količinah (losos, flamingi, raki – predvsem kozice, jastogi, in sladkovodni raki). Za najbogatejši vir astaksantina velja mikroskopska sladkovodna alga Haematococcus pluvialis, izvleček katere uporabljamo v našem izdelku. Prednost astaksantina je, da lahko prodre v dele celic, topne tako v vodi kot v maščobi, v nasprotju z večino antioksidantov pa lahko prečka krvno-možgansko in hematoretinalno pregrado ter doseže možgane (osrednji živčni sistem) in oči (mrežnica). Astaksantin velja za enega najmočnejših antioksidantov sploh – njegova antioksidativna aktivnost je 6000-krat višja od vitamina C, 800-krat višja od koencima Q10 in 550-krat večja od vitamina E. Tudi to je eden od razlogov, zakaj priljubljenost astaksantina nenehno narašča.

   

  Olje kurkume – temno oranžno olje se pridobiva z ekstrakcijo iz korenine kurkume. Kurkuma je trajnica, ki izvira iz južne Azije in zraste do 1,5 m višine. Kurkuma se v ajurvedi (sistem tradicionalne indijske medicine) široko uporablja že štiri tisoč let. Angleži so ga uporabili kot osnovo zelo priljubljene začimbe curry. Laboratorijske raziskave so pokazale, da večino neverjetnih lastnosti kurkume povzroča kurkumin (pigment, ki daje kurkumi značilno rumeno barvo). Kurkuma vpliva na številne presnovne in encimske procese v telesu, ima pomembne antioksidativne učinke, podpira imuniteto in naravno obrambo organizma. Prispeva k zdravju pljuč in zgornjih dihal, kože, kosti in sklepov, podpira delovanje srca, obtočil in živčnega sistema. Ugodno vpliva na delovanje prebavnih encimov, olajša prebavo in podpiradelovanje jeter.

   

  Vitamin D – je v maščobi topen vitamin, ki nastaja v koži, ko je izpostavljen sončni svetlobi, vsebujejo ga tudi gobe, kakav, kvas, paradižnik, ribje olje, mleko, jetra in jajčni rumenjak. Sodeluje pri celični delitvi, resorpciji (obnovitvi) kalcija in fosforja iz črevesja – pomembno vpliva na absorpcijo in izrabo kalcija in fosforja ter na podporo kosti in zob. Pozitivno vpliva na imunski sistem in delovanje mišic.

   

  Vitamin A - je v maščobi topen vitamin. Med njegove najbogatejše vire sodijo jetra, ribje olje, korenček, špinača, ohrovt, zelje, lubenica, buča, marelice in rumenjak. Vitamin A podpira pravilno delovanje vida in imunskega sistema, prispeva k ohranjanju dobrega stanja sluznic in kože.

   

  Vitamin E – je v maščobi topen vitamin, ki služi kot pomemben antioksidant – ščiti celice pred poškodbami prostih radikalov in s tem upočasnjuje proces staranja. Njegovi najpogostejši viri so maslo, mleko, meso sesalcev, olje pšeničnih kalčkov, arašidi, soja in zelena solata.

   

  Aktivne sestavine po 1 kapsuli:

  Vsebnost hranil v 1 kapsuli:
  Deviško konopljino olje950 mg-
  - nenasičene maščobne kisline omega -3133 mg-
  - nenasičene maščobne kisline omega -6437 mg-
  - nenasičene maščobne kisline omega -948 mg-
  Astaksantin4 mg-
  Kurkumino olje10 mg-
  Vitamin A400 µg50% PDV
  Vitamin D10 µg200% PDV
  Vitamin E12 mg100% PDV
  *PDV – priporočen dnevni vnos, - ni predpisano
  Priporočen dnevni odmerek:  1 - 2 kapsuli

  Priporočen dnevni odmerek:  1 - 2 kapsuli
  Vsebina: 60 kapsul
  Redna cena: 39.99 €
  Dovoljeno: .


  Podrobnosti o izdelku:

  pdf
 • Komentarji uporabnikov so v pripravi.

  Priporočen dnevni odmerek:  1 - 2 kapsuli
  Vsebina: 60 kapsul
  Redna cena: 39.99 €   Vsi izdelki v kategoriji Energija/vitalnost

  © 2010-2024 Helvetia Apotheke