Helvetia 

0
Dodajte izdelke za samo 40 € in imeli boste BREZPLAŘČNO dostavo!

Naj >>

Priprave

Edinstvene rešitve za vaše zdravje

Redna dostava vam zagotavlja dostavo priporočenega odmerka izdelka po vašem izboru vsakih 20 dni naravnost v vaš poštni nabiralnik po posebni ceni in brez stroškov dostave.

Izberete lahko največ dva izdelka.

Idealno za vse, ki:

  • želijo redno uživati prehranske dodatke (v primerih tretmajev, ki zahtevajo dolgotrajno zdravljenje, na primer hujšanje ali nega sklepov)
  • ne želijo velikega enkratnega naročila in planja po povzetju
  • želijo ugotoviti, kako bodo rastlinski pripravki delovali na njihovo zdravje

Temelj uspešne zdravstvene zaščite je pravilnost!

Le redno uživanje prehranskih dodatkov lahko ima optimalen učinek na vaše zdravje. Običajen razlog pri kupcih, zaradi česar izdelek nima določenega delovanja, je neredno jemanje ali nereden nakup izdelka. Razumemo, da imajo naši kupci številne druge težave in ne morejo misliti na vse hkrati, tudi na redno naročilo naših izdelkov, pa smo se odločili stopiti jim naproti in jim zagotoviti možnost redne dostave. V enakih razmikih 20 dni vam pošiljamo priporočene odmerke izbranih izdelkov, da jih imate vedno pri roki in lahko dosežete pravi učinek na vaše zdravje. Izdelek vam bomo dostavili na najboljši in najenostavnejši način – neposredno v vaš poštni nabiralnik.

Nižje cene, brezplačna dostava!

Če vam izdelek pošiljamo periodično, vam lahko vedno jamčimo nižjo ceno od redne cene izdelka, poleg tega pa vse stroške dostave krijemo mi (poštnina je brezplačna).

Redne akcije in darila!

Redno imate možnost poskusiti nove izdelke po ugodnih cenah, imate pa tudi možnost prejeti brezplačna privlačna darila, ki vam bodo pomagala pri skrbi za vaše zdravje.

To ni klub – nimate odgovornosti ali obvez!

Če ugotovite, da vam način dostave ne odgovarja, če želite poskusiti kak drug izdelek ali želite trajno ali začasno prekiniti prejemanje pošiljk, je dovolj, da obvestite naš oddelek za informacije. Seveda, po naročilu iz kataloga.

Naročilo brez tveganja

Ne zahtevamo plačila vnaprej ali po povzetju. Vedno vam omogočimo nekaj dni za odločitev, da se lahko prepričate, če izdelek popolnoma odgovarja vašim pričakovanjem. Če ne, lahko izdelke v roku 15 dni vrnete in odpoveste storitev brez navedbe razloga.

  © 2010-2024 Helvetia Apotheke