Helvetia 

0
Dodajte izdelke za samo 40 € in imeli boste BREZPLAŘČNO dostavo!

Naj >>

Priprave

Darilni paket za gibanje, ZA ZDRAVE SKLEPE!
Prehransko dopolnilo


Enkratno naročilo

Vsebina (kosov)Cena/PaketPrivarčujte
1. 25.99 €   16.00 €
    0,14 €/tableta

Strošek dostave je 3,99 €, za naročila od 40 € BREZPLAČEN!


Darilni paket za gibanje

ZA ZDRAVE SKLEPE!

 • Ugoden paket 180 tablet ArthroPrim Rapid. Vsebuje glukozamin, kondroitin, izvleček boswellie in kompleks mineralov (mangan in baker), ki prispeva k normalnemu stanju vezivnega tkiva:

  • Ohranja sklepe v dobri formi!
  • Krepi in ohranja sklepe gibljive!
  • Prispeva k boljši gibljivosti!

  Priporočen dnevni odmerek:  2 tableti
  Vsebina: 180 tablet
  Redna cena: 41.99 €

  Idealno za vse, ki:

  • ima obrabljene sklepe (starost, naporna fizična dejavnost, šport)
  • ima skupne težave
  • ima jutranjo otrplost sklepov
 • Glukozamin – telo ga samo proizvaja samo in je sestavni del vezivnega tkiva in sklepnega hrustanca.

   

  Kondroitin – spada med polisaharide in je glavni element celične mase hrustanca. Najpomembnejša lastnost je sposobnost, da veže vodo v tkivu. Fluid („mezivo“) – kondroitin ga pomaga ohranjati v hrustancu, saj služi kot blažilec.

   

  Boswellia serrata – je drevo visoko od 2 do 8 metrov, ki raste v gorskih, suhih in vročih območjih še posebej v Indiji, na Bližnjem Vzhodu in Severni Afriki. Za pridobitev redke smole je potrebno zarezati v lubje na deblu in vejah, le-to so uporabljali že v starem Egiptu za balzamiranje, zelo popularna pa je bila v Indijski Ayurvedi in v arabski tradicionalni medicini. Že stoletja se uporablja za izdelavo kadila, saj je zelo pomemben del številnih verskih obredov. Smola je bogata z večimi aktivnimi snovi – ogljikovi hidrati, eterična olja in še posebej boswellina kislina ki ima posebne učinke na gibljivost sklepov in jih ohranja v dobri kondiciji, pozitivno vpliva na dihanje in prebavo, ohranja psihično stabilnost in normalno delovanje srca. Uporabljamo zelo učinkovit in koncentriran izvleček boswellia ekstrata z najmanj 85 % boswelličnih kislin!

   

  Mangan – je element v sledovih in je glavni vir rastlinske prehrane za človeka kot so žitarice, špinača, orehi, grah, olive in borovnice. Mangan je pomemben za pravilno delovanje energijskega metabolizma in zaščito celic pred prostimi radikali. Prispeva k normalnemu stanju kosti, vzdržuje normalno delovanje vezivnega tkiva, ter s tem tudi boljšo gibljivost.

   

  Baker – je zelo pomemben element za človeka in se nahaja v jetrih, oreščkih, gobah, kakavu, školjkah in rakcih. Baker ščiti celice pred prostimi radikali, podpira pravilno delovanje imunskega in živčnega sistema. Je pomemben za prenos železa, pigmentacije kože in las, prispeva k pravilni presnovi energije, in vzderžuje normalno delovanje vezivnega tkiva in s tem boljšo gibljivost.

   

  Cink – čeprav ga najdemo v človeškem telesu v relativno malih količinah (odraslo človeško telo vsebuje le približno 2 grama cinka), ima zelo pomemben vpliv na celoten organizem. Podpira delovanje imunskega sistema, ščiti predoksidacijo, blagodejno vpliva na plodnost, vid, kožo, lase, nohte in kosti. Cink je prisoten v živilski prehrani- jetrih, mleku, rdečem mesu, rumenjakih, ostrigah in rastlinski prehrani- žitaricah, fižolu, oreščkih, bučnih semenih.

  Aktivne sestavine po 2 tabletah (priporočen dnevni odmerek):

  Glukozamin sulfat 2KCl 95%1000 mg-
  Natrijev hondroitin sulfat400 mg-
  Izvleček Boswellia serrata164 mg-
  (min. 85% bosvelne kisline)
  Cink3 mg30% PDV
  Mangan1 mg50% PDV
  Baker515,6 μg51,6% PDV
  *PDV – priporočen dnevni vnos, - ni predpisano
  Priporočen dnevni odmerek:  2 tableti

  Priporočen dnevni odmerek:  2 tableti
  Vsebina: 180 tablet
  Redna cena: 41.99 €
  Dovoljeno: .


  Podrobnosti o izdelku:

  pdf
 • Komentarji uporabnikov so v pripravi.

  Priporočen dnevni odmerek:  2 tableti
  Vsebina: 180 tablet
  Redna cena: 41.99 €   Vsi izdelki v kategoriji Sklepi/kosti

  © 2010-2024 Helvetia Apotheke