Helvetia 

0
Dodajte izdelke za samo 40 € in imeli boste BREZPLAŘČNO dostavo!

Naj >>

Priprave

Gibanje brez omejitev!

Pravilno delovanje sklepov omogoča sklepni hrustanec, ki je prekrit z gelom (mazivom), ki blaži udarce in preprečuje kostem, da bi se dotikale. S staranjem se sklepni hrustanec tanjša, sklepno mazivo pa „izsušuje‘‘. Kosti se med seboj približajo in gibljivost sklepov se poslabša. Obrabljeni sklepi so bili nekoč značilni za starejše ljudi, danes pa to postaja problem celotne populacije. Zato smo razvili ArthroPrim Rapid in ArthroPrim Plus – dva izdelka z optimalnim učinkom na sklepe. Pri ArthroPrim Plus-u smo se osredotočili predvsem na reševanje nenadnih poslabšanj in problemov in povečali njihovo odzivnost, ArthroPrim Rapid pa je namenjen za ohranjanje kvalitete sklepov in izboljšanje mobilnosti. Za najbolj učinkovito nego za vaše sklepe priporočamo, da združite oba izdelka!

Če želite učinkovito nego za celotni mišično skeletni sistem izberite še FitBones K2- izdelek za zdrave in močne kosti!

Darilni paket za sklepi

Darilni paket za sklepi
Ugoden paket 180 kapsul ArthroPrim Plus. Povezovanje znanja iz tradicionalne orientalske medicine in sodobne tehnološke obdelave iz izvlečkov ingverja in kurkume..
Cena od:  25.99 €   Več
Na vrh 4

Darilni paket za gibanje

Darilni paket za gibanje
Ugoden paket 180 tablet ArthroPrim Rapid. Vsebuje glukozamin, kondroitin, izvleček boswellie in kompleks mineralov (mangan in baker), ki prispeva k normalnemu stanju..
Cena od:  25.99 €   Več
Na vrh 2

Darilni paket ArthroPrim® Collagen

Darilni paket ArthroPrim<sup>®</sup> Collagen
Edinstvena mešanica kolagenov tipa I, II in III obogatena z encimi (bromelain, papain), MSM, natrijevo soljo hialuronske kisline, minerali (magnezij in baker),..
Cena od:  23.99 €   Več
Na vrh 9

Darilni paket za kosti

Darilni paket za kosti
Ugoden paket za 120 tablet FitBones K2 – naravni vir kalcija in drugih snovi, ki so potrebni za njeno učinkovito absorpcijo in izkoristek (vitamin K2, vitamin D,..
Cena od:  23.99 €   Več

ArthroPrim Plus

ArthroPrim Plus
Povezovanje znanja iz tradicionalne orientalske medicine in sodobne tehnološke obdelave iz izvlečkov ingverja in kurkume omogočajo, da se začnejo krepiti in delujejo na..
Cena od:  7.99 €   Več

ArthroPrim® Rapid

ArthroPrim<sup>®</sup> Rapid
Vsebuje glukozamin, kondroitin, izvleček boswellie in kompleks mineralov (mangan in baker), ki prispeva k normalnemu stanju vezivnega tkiva:
Cena od:  9.98 €   Več
  © 2010-2024 Helvetia Apotheke