Helvetia 

0
Dodajte izdelke za samo 40 € in imeli boste BREZPLAŘČNO dostavo!

Naj >>

Priprave

Kako naročiti

Naročilo

Naročilo pri Helvetia Apotheke je enostavno, hitro in pregledno. Naročite lahko:

  1. Enkratno iz kataloga podrobneje >>
  2. Preko rednih pošiljk (enkratna ponudba za kupce) podrobneje >>

Ker gre za dve popolnoma različni možnosti nakupovanja, v eno naročilo ni mogoče hkrati vstaviti blaga iz kataloga in rednih pošiljk. Lahko naredite eno naročilo iz kataloga in drugega za redno pošiljko. Vse metode naročanja lahko najdete pod ikono Kontakt >>

Pogoji dostave

1. Katalog

Strošek poštnine in pakiranja je 3,99 €, za naročila od 40 € je brezplačen! Blago se dostavi s priporočeno pošto na naslov stranke. Odprema blaga v treh tednih od prejema naročila.

2. Redne pošiljke

Poštnine ne plačate, vse stroške krijemo mi (v primeru, da je izdelek brezplačen, morate plačati poštnino 3,99 €). Blago vam dostavimo po pošti vsakih dvajset dni.

Pogoji plačila

1. Katalog

Blago lahko naročite po povzetju ali s priloženim plačilnim nalogom (samo za stalne kupce).

2. Redne pošiljke

Blago vam pošljemo s plačilnim nalogom, ki ga plačate v 14 dneh.

Vračanje izdelkov in reklamacije

Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v roku 15 dni vrnete na naš naslov brez obrazložila za vrnitev, mi pa vam bomo vrniti denar (če je blago že plačano).

Rok trajanja izdelkov je 24 mesecev. Vsak izdelek ima omejen rok trajanja, ki ga najdete na izdelku pod „Uporabiti do:“. Podjetje zagotavlja, da bo kupec vedno prejel izdelek, ki se lahko uporablja še najmanj 6 mesecev, običajen rok pa je 12-30 mesecev. Po prejetju pošiljke preverite, če je vse v redu in nas kontaktirajte. Podjetje zagotavlja, da bodo vse reklamacije, pritožbe in kontaktiranje kupcev rešeno v roku 30 dni.

 

  © 2010-2024 Helvetia Apotheke