Helvetia 

0
Dodajte izdelke za samo 40 € in imeli boste BREZPLAŘČNO dostavo!

Naj >>

Priprave

Za pravilen razvoj otrok!

V nosečnosti in med dojenjem je zelo pomembno ohranjati ravnovesje vitaminov in mineralov ter drugih hranilnih snovi pomembnih za pravilen razvoj otroka.

Na vrh 9

Darilni paket za kosti

Darilni paket za kosti
Ugoden paket za 120 tablet FitBones K2 – naravni vir kalcija in drugih snovi, ki so potrebni za njeno učinkovito absorpcijo in izkoristek (vitamin K2, vitamin D,..
Cena od:  23.99 €   Več

Darilni paket za nosečnice

Darilni paket za nosečnice
Ugoden paket za 120 tablet ActiveBaby. Obsega visoko vsebnost vitaminov in mineralov, ki zadostna količina je še posebej pomembna v času nosečnosti, dojenja ali pred..
Cena od:  23.99 €   Več
Na vrh 3

Darilni paket za srce

Darilni paket za srce
Ugoden paket 120 kapsul Omega-3 Cardio vsebuje koncentrirano ribje olje z večjim deležem zdravju koristnih omega-3 nenasičenih maščobnih kislin (min 50 %):
Cena od:  24.99 €   Več

FitBones K2

FitBones K2
Naravni vir kalcija in drugih snovi, ki so potrebni za njeno učinkovito absorpcijo in izkoristek (vitamin K2, vitamin D, magnezij, cink, fosfor) za maksimalno..
Cena od:  9.98 €   Več

ActiveBaby

ActiveBaby
Obsega visoko vsebnost vitaminov in mineralov, ki zadostna količina je še posebej pomembna v času nosečnosti, dojenja ali pred načrtovano nosečnostjo. Vsebuje jod,..
Cena od:  7.99 €   Več

Omega-3 Cardio

Omega-3 Cardio
Omega-3 Cardio vsebuje koncentrirano ribje olje z večjim deležem zdravju koristnih omega-3 nenasičenih maščobnih kislin (min 50 %):
Cena od:  9.98 €   Več
  © 2010-2024 Helvetia Apotheke